Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hinta

Bébihinta a baba és az anya nyugalmáért

Bármennyire is szeretnék, az édesanyák nem tölthetik minden idejüket a babájukkal, hiszen a gyermeknevelés közben más teendőket is el kell látni. A babák azonban folyamatos törődést igényelnek és csak édesanyjuk közelségében nyugodnak meg.

Felnőttként is gyorsan hozzá tudunk szokni ahhoz, ami számunkra jó, és ennek hiányában nem érezzük teljesnek magunkat. A kisbabák is hamar hozzászoknak édesanyjuk féltő és szeretetteljes öleléséhez, ringatásához, és ha ezt nem kapják meg, nyűgösek lesznek.

Erre a problémára kínálnak megoldást a bébihinták! A hintázás érzése hasonló a gyermekek számára az anyai ringatáshoz, mely így hamar megnyugtatja őket édesanyjuk rövid távollétében is. A bébihinta könnyedén mozgatható, ezáltal az édesanya szemmel tarthatja a babát bármelyik helyiségben, ahol éppen elintéznivalója van, míg a kicsi pihen. A különböző színes játékok szórakoztatják a babát, míg a kedves dallamok megnyugtatják a kicsit.

Tegye könnyebbé saját és babája mindennapjait egy bébihintával! Tekintse meg kínálatunkat és válogasson termékeink közül!

Rendezés: