Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bébikomp

Tudnivalók a bébikompokról


A bébikomp egy napjainkban egyre népszerűbb és széles körben felhasznált járássegítő eszköz, melynek segítségével az önállóan járni még nem tudó pici szabadon közlekedhet, és felfedezheti környezetét. A bébikomp használata nagyjából hat hónapos kortól ajánlott, valamint érdemes néhány alkalmazási szabályt betartani a babák egészséges fejlődése és biztonsága érdekében:

  • A járástanulás szempontjából ne alkalmazzuk a bébikompot, hiszen önállóan, külső tartás nélkül kell megtanulni a picinek lábra állni és elindulni, ezért ügyeljünk arra is, hogy ne töltsön az eszközben a gyermek napi több órát.
  • A választás során vegyük figyelembe a súlyhatárokat, valamint méret tekintetében akkor ideális a bébikomp, ha a baba minkét lába leér a földre, továbbá győződjünk meg arról, hogy csemeténk önállóan képes megtartani magát az eszközben.
  • Mindig tartsuk szem előtt a gyermeket, miközben a bébikomppal közlekedik, hiszen elég gyorsan tehetik mindezt és előfordulhatnak balesetek.

Minőségi, megbízható és dekoratív bébikompokért tekintse meg weboldalunk széles kínálatát, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Rendezés: