Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Multifunkciós etetőszék

Miért jobb a multifunkciós etetőszék a hagyományosnál?

A hagyományos etetőszékek sokszor kényelmetlenek, nem követik jól a baba fejlődését, nem tudnak alkalmazkodni az anyukához sem. Egy korszerű etetőszéknek azonban több szempontnak is meg kell felelnie. Az általunk kínált multifunkciós etetőszékek szinte kivétel nélkül kielégítenek minden velük szemben támasztott elvárást.

A multifunkciós etetőszékek igazán egyszerűen kezelhetőek, gyorsan és kisméretűre összecsukhatóak. Ráadásul fél éves kortól akár 3 éves korig is használható, így a gyerek nem növi ki hamar. Mivel több magasságba is állítható, így kiválóan alkalmas az etetésen túl játékhoz vagy rajzoláshoz is.

Az etetőszékek duplatálcás kialakításuknak köszönhetően elég a felső részt elmosogatni, az alsó használható ezzel egy időben. A legtöbb huzat mosható, így a tisztán tartása is igazán egyszerű. Többpontos biztonsági övvel is felszereltek a babák maximális biztonsága érdekében. Az ülőfelületen kicsúszás gátló biztosítja a balesetmentes használatot. Emellett az etetőszék hátrahajtható tálcája lehetőséget kínál az egyszerű székként való használatra is.

Válogasson kedvére az általunk kínált minőségi, multifunkciós etetőszékek közül és legyen biztonságban babája!

Rendezés: