Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kenguru, hordozók

Babahordozók


Amikor baba érkezik a családba, az a világ egyik legszebb dolga, azonban egy háziasszony számára nem áll meg az élet, tennivaló bőven akad, akár a háztartásban, akár az élet más területein. Gyakran adódik segítség egy nő számára, de elkerülhetetlen a sok feladat és az új családtagnak az anya mellett a helye. Ezekre a szituációkra tökéletes megoldás egy babahordozó!

A picinek életkori sajátossága, hogy az anya mellett érzi magát biztonságban. A babahordozók segítségével megmarad az édesanya mozgási szabadsága és két szabad keze, így elláthatja teendőit, mialatt a baba élvezheti a testközelség által nyújtott fizikai kontaktust.

Babakocsival a közlekedés néha nehézkes, nem megoldható minden lehetőség, azonban egy babahordozó segítségével bárhova kimozdulhat az ember. Ennek a mozgásszabadságnak nagy előnye, hogy a kicsi tapasztalhatja mindazt, ami a környezetében történik. A sok inger hozzájárul a gyerek egészséges mentális fejlődéséhez és fizikai szempontból is egészséges a testtartás.

Válasszon babahordozót Ön is, hogy gyermeke egészséges és kiegyensúlyozott legyen, Ön pedig szabadon mozoghasson! Bababoltunkban széles kínálattal várjuk!

Rendezés: