Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kád, állvány

Milyen babafürdetőt válasszunk?


A dilemma sok szülőt foglalkoztat, hiszen eleinte egyszerűnek tűnik a dolog, azonban amikor szembesülnek a kínálattal, sokan nem tudják, melyik termék lenne a jó választás. Szeretnénk megnyugtatni minden szülőt, hogy ebben az esetben nincs rossz választás. Inkább az egyéni igények hangsúlyosak, valamint a kényelem a babának és a szülőnek egyaránt.

Három lehetőségünk van a babfürdetés megoldására, az alábbiakban ezeket mutatjuk be röviden:

  1. Babakád: Ezt nem nehéz elképzelni, számos méretben és kialakításban kaphatóak. A biztonság érdekében lehet bele venni fürdőbetétet, ami tartja a babát és megelőzi a vízbe csúszást.
  2. Kádállvány: Ha nem tudunk vagy szeretünk mélyre hajolva fürdetni, akkor ez egy kiváló megoldás. Összecsukható, így bárhol elfér, és a babakád egyszerűen ráilleszthető. Így a fürdetés pont kézmagasságba kerül, ami nem terheli a szülő gerincét.
  3. Fürdető állvány: Ez egybeépített kádállvány és babakád kombinációja, ami egy mini fürdőszobaként működik. Pelenkázóval is ellátott, így egy helyen elérhető minden. Összecsukható és könnyen szállítható, emellett gyakori utazásnál is hasznos társ.

Ha megbízható babakádat és kiegészítőket keresnek, tekintsék meg kínálatunkat!

Rendezés: